Продажба и сервиз на компютри и консумативи

Ако имате нужда от нови компютри, ъпгрейд или замяна на старите такива, можете да се обърнете към нас за съвет и продажба на качествена компютърна техника от най-реномираните марки производители. Ще се убедите, че разликата в цените на марковата техника и тази от „средна ръка“ не е толкова голяма. За да не се налага да правите компромиси в техниката за Вашия бизнес, изберете компютри от Networx-BG. Ето някои факти:

* Networx-BG работи с почти всички големи вносители на компютърно и мрежово оборудване – не само в България, но и в Румъния. Ние също така, сме директен вносител и оторизиран дилър на доста фирми за професионална ИТ техника.

* В Networx-BG работят едни от най-добрите компютърни и мрежови специалисти, чиято цел в работата е да намерят най-доброто решение за Вашия бизнес.

* При Networx-BG компютърните инженери ще Ви обърнат лично внимание и ще подберат компонентите изключително според Вашите желания и финансови възможности. Ние държим Вашите компютри да работят дълго и безпроблемно, защото знаем и разбираме, че Вашият бизнес зависи от това.

* Networx-BG разполага с модерен компютърен сервиз, оборудван с най-добрата диагностична апаратура. В него работят изключително добре подготвени компютърни инженери с богат опит. Самият факт, че почти всички клиенти на фирмата избират да поддържат, ремонтират и ъпгрейдват компютрите си при нас е гаранция за качественото обслужване, което ще получите от Networx-BG.

За повече информация и цени, обърнете се към нашите мениджъри по продажбите на
е-поща sales@networx-bg.com.