Какво е градска свързаност?

Градска свързаност“ е нова услуга от Networx-BG, която Ви предоставя връзка между произволни точки в град Русе. Необходимо е само да сте клиент на фирмата и можете да ползвате тази свързаност в целия град без отчитане на трафик. Целта е максимално да се стимулира и подпомогне бизнеса чрез използване на информационни технологии (ИТ). Все повече корпоративни клиенти на Networx-BG използват „Градска свързаност“, за да подобрят комуникацията между офисите и другите си обекти (магазини, складове, цехове) и в същото време да си намалят разходите. Някои примерни приложения на тази услуга са:

 

  1. За обмяна на файлове и чат чрез нашия DC hub сървър на адрес http://192.168.11.6

  2. За провеждане на безплатни телефонни разговори и видео-конференции в рамките на града.
  3. За видео-наблюдение на обекти, складове и т.н. от домашния или офисния компютър.
  4. За връзка от дома към офиса и обратно – в това число обмяна на файлове, телефонни разговори и т.н.

Всичко това е неограничено!

ПРИМЕР: Има ли смисъл да се ограничавате в телефонните разговори между офисите и да следите телефонната сметка, когато с обикновен IP телефон или даже с малка програма, инсталирана на компютъра, можете да си осигурите постоянна гласова връзка между обектите, която няма да изисква да набирате или натискате бутони – просто говорите – и то постоянно!

 

 

 

 

 

 

 

Ако нямате опит с ИТ – не се притеснявайте – не е необходимо да разбирате от всичко! Достатъчно е да решите, че искате да се възползвате от новите услуги и да потърсите нашите сътрудници на тел. 500-459. Те ще предложат най-доброто решение за Вашите изисквания.

ПРИМЕР: Телефонът 500-459, на който ще звъннете, е на VoIP принцип и за връзка с нашия офис се използва „Градска свързаност“ - без телефонен кабел!

 

Предлагат се два типа „Градска свързаност“:

  1. Безплатна – към интернет-пакета, който заплащате всеки месец, получавате безплатно от нас тази услуга с ограничена скорост, зависеща от големината на пакета – от 64kbps (достатъчно за телефонен разговор) до 512kbps (достатъчно за видео-конференция).

  2. Платена – срещу 10лв месечно получавате достъп до цялата градска мрежа, без ограничения и VPN-връзка. Използвайте я за теглене на файлове от DCHub с голяма скорост, за видео наблюдение на обекти, телефонни връзки и т.н.

 

 

Все повече хора избират „Networx-BG“ за свой доставчик в гр.Русе – това означава, че с всеки изминал ден Вие имате връзка с все повече хора, които споделят Вашите идеи и цели. Информационните технологии навлизат прогресивно в бизнеса! Не закъснявайте – използвайте ги – спестете излишни разходи! Обменяйте повече информация! Използвайте „Градска свързаност“!

 

РЪКОВОДСТВО за пускане на Уеб Сървър

РЪКОВОДСТВО за ползване на платената услуга "Градска свързаност"

Кратко ръководство за ползване на програмата sftp

РЪКОВОДСТВО за премахване на градска свързаност


Повече информация: тел. 082 / 500-459 или e-mail:
sales@networx-bg.com